Teás szolgáltatások, teás rendezvényszervezés > Tea - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Teás szolgáltatások, teás rendezvényszervezés > 13 weboldal. Kategória leírása: Teás szolgáltatások, tea party service.
Szponzorált linkek
Mini teaház rendezvényekre
http://mozaikteahaz.hu/rendezveny.html

Mozaik Teaház és Kávézó: A teaházban vállaljuk bármilyen rendezvény megszervezését és lebonyolítását, születésnapok, sajtótájékoztatók, céges összejövetelek vagy baráti társaságok minőségi vendégül látását. Szolgáltatásainkkal külső helyszínen is megjelenünk Mini teaház kialakításával, bárhol az országban, odavarázsolva a teaház bensőséges hangulatát és különleges kínálatát.

Mini teaház rendezvényekre
Gasztronómiai kóstolók
http://www.kostolo.info/

Gasztronómiai kóstolók, rendezvényszervezés. Az "Ízek ízekre szedve" gasztronómiai programjaink célja, hogy "házhoz szállítsa" ezt az érzést, a terméket és az azt elkészítő mesterembert tudásával, tapasztalatával együtt. Számos rendezvény színes, újszerű és izgalmas programja lehet egy illatos fűszerbemutató, egy lágyan olvadó csokoládés kalandozás, barangolás az aszalt gyümölcsök vagy különleges teák, kávék világában vagy rendhagyó bio desszertek és sok más íz megismerése másképp.

Gasztronómiai kóstolók
Teaeszköz, szamovár bérlés, javítás
http://www.eastindia.eu/index.php?page=szolgaltatasok

Filmet forgat? Műsort készít? Esetleg teadélutánt vagy partit ad? Rövid időre szüksége van egy szamovárra, vagy teaeszközökre, de nem akarja egy alkalom miatt megvenni őket? Béreljen tőlünk! További szolgáltatások: Szamovárszerviz, valamint társaságunk importőrként kedvező árakon elégít ki nagykereskedelmi igényeket. East India Company - Kelet-Indiai Társaság

Teaeszköz, szamovár bérlés, javítás
Tea tanfolyam, teaszertartás
http://www.japantea.hu/tea_tanulas_tea_oktatas

Japán tea szolgáltatások: Matcha tanfolyam, Chado oktatás, Tea oktatás iskolásoknak, Munkahelyi teaszertartás.

Tea tanfolyam, teaszertartás
Herbária franchise
http://www.herbaria.hu/szakuzletek-franchise_rendszer.html

Szeretne egy hatvanéves múlttal rendelkező cég tagja lenni? Szeretne minőségi, természetes alapanyagú termékeket forgalmazni? satlakozzon franchise rendszerünkhöz!

Herbária franchise
Autentikus kerti teaház építése
http://www.teautja.hu/kerti_teahaz

Amennyiben teapavilont, teaházat kíván építeni kertje sarkába, lépjen velünk kapcsolatba és mi megtervezzük, és ha kell fel is építjük Önnek. Csak eredeti, autentikus tervek alapján dolgozunk és a teaház költségvetésétől függően eredeti anyagokat használunk a bambusztól a vakolatig minden olyan lesz, amilyennek lennie kell - nem pedig csak hasonlítani fog valami hasonlóra.

Autentikus kerti teaház építése
Teasarok kialakítása otthon
http://www.teautja.hu/teasarok_otthon

Ha szeretne otthonában egy nyugodt sarkot, ahol teaeszközei, teái és később barátai, gyerekei veszik körül, szívesen segítünk a megtervezésében. Ehhez nem is elsősorban bonyolult berendezési tárgyak szükségesek, inkább harmónia és a hely felismerése. Írjon nekünk és mi segítünk kiválasztani a teájához elegendő és megfelelő eszközöket, vagy ha már mindene megvan, segítünk azok autentikus, célszerű és harmonikus berendezésében!

Teasarok kialakítása otthon
Vörös Oroszlán Teaház Party Service
http://www.vorosoroszlanteahaz.hu/index.php?option=com_content&task=view&id= ...

A Vörös Oroszlán Teaház küldetésének tekinti, hogy minél több embert ismertessen meg a teák csodálatosan sokszínű világával, ezért hoztuk létre a Vörös Oroszlán Teaház Party Service szolgáltatását. Ezen szolgáltatásunk keretén belül minimum 50 és maximum 1000 fős hivatalos vagy magánjellegű rendezvények részeként vállaljuk teadélutánok lebonyolítását.

Vörös Oroszlán Teaház Party Service
Mandala Teaház - Rendezvény, party service
http://mandalateahaz.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=11&Item ...

Mandala Teaház Győr - Rendezvény, party service esküvőkön, születésnapokon, rendezvényeken. Beduin sátorban keleti dekorációval, különleges teákkal, süteményekkel, programokkal színesítjük a rendezvényt. Bemutatjuk a különféle népek teázási szokásait. Megismertetjük vízipipa sisa használatát.

Mandala Teaház - Rendezvény, party service
AMSY - Teafilterezés
http://www.amsy.net/

AMSY International Kft. 6728 Szeged - Teafilterezés, szálas tea csomagolás, teacsomagoló gépek.

AMSY - Teafilterezés
Possibilis Teabolt Nagykereskedelem
http://www.possibilis.hu/

A Possibilis Kft. kizárólag magas minőségű teák forgalmazásával foglalkozik. Ezzel párhuzamosan egyre nagyobb szerepet kapott a teaházak és a teaboltok ellátása a cég tevékenységei közül. A Possibilis egy exkluzív kereskedelmi és szolgáltató vállalat, mely garantálja az különleges minőséget mind a termékek, mind a velük járó szolgáltatások terén.

Possibilis Teabolt Nagykereskedelem
Kihelyezett mobil teaház
http://aparty.hu/teaszalon.php

Szemet és fantáziát gyönyörködtető mobil teázónknál különlegesebbnél különlegesebb frissítő kínai, japán, orosz, indiai és ceyloni teakeverékeket ízlelhetnek meg kedves vendégeink. A kihelyezett teaházhoz külön kérésre korhű Thonett asztalokat és székeket tudunk biztosítani.

Kihelyezett mobil teaház
Kekszkirály
http://www.kekszkiraly.hu/

Egyedileg csomagolt édes kávé és tea kekszek vendéglátó egységek számára. Tökéletes választás egy csésze kávéhoz, teához vagy süteményhez, ezért elsősorban azon kávézók, éttermek, cukrászdák, hotelok vagy egyéb vendéglátó helyek számára ajánljuk termékeinket, melyek megkülönböztetett figyelmet kívánnak nyújtani a vendégeik számára és a kávé vagy tea mellé egy ízléses apró édes meglepetéssel kívánnak kedveskedni vendégeiknek.

Kekszkirály
Hirdetések
Oldal leírása
tea.wyw.hu: Tea katalógus: Tea fajták, teaházak, teázó helyek. A tea története, gyógyteák és webáruházak.
Gyűjteményünkben 223 válogatott tea témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 223 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 5293