Teaház, teázók, teaházak vidéken, teázó vidék > Tea - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Teaház, teázók, teaházak vidéken, teázó vidék > 16 weboldal. Kategória leírása: Teaházak, teázók vidéken, ahol a tea szerelmesei kikapcsolódhatnak, ellazulhatnak, felüdülhetnek.

tea.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

MissTee teabolt és teázó - Székesfehérvár
MissTee teabolt és teázó - Székesfehérvár
http://www.misstee.hu/

A Misstee teabolt 2006-ban nyílt, Székesfehérváron, 2009 áprilisában kinyitottuk teázónkat az Ady Endre utcában ahol meghitt hangulatban lehet a teáinkat fogyasztani Több mint 120 különböző teát kínálunk, valamint különféle teázási kellékeket.Célunk egyrészt a minőségi teakedvelő közönség kiszolgálása, másrészt a teával még csak most ismerkedőkkel megismertetni a teák hatását és megszerettetni ezen természetes italok fogyasztását.

www.misstee.hu
Kávé- és Teaház az Íródeákhoz - Veszprém
Kávé- és Teaház az Íródeákhoz - Veszprém
http://www.irodeakteahaz.hu/

z Íródeák Kávé és Teaház az Eötvös Károly Megyei Könyvtár épületének udvarában található. A világ legjobb teatermő vidékeiről 100 féle teát kínálunk, és teafüvet elvitelre is árusítunk. Teaházunk tea nagykereskedésként is üzemel. 8200 Veszprém, Komakút tér 3.

www.irodeakteahaz.hu
Assam Teaház - Szeged
Assam Teaház - Szeged
http://www.assamkulinaris.hu/

Assam Kulináris - Az ízek világa | Szeged, Tisza Lajos krt. 76. Tea és kávéház valamint Étterem.

www.assamkulinaris.hu
Barangoló Tea- és Kávéház - Vác
Barangoló Tea- és Kávéház - Vác
http://www.barangoloteahaz.hu/

Barangoló Tea- és Kávéház kínálatában jelenleg 110 féle minőségi- a világ különböző vidékeiről származó- teafű szerepel. Címünk: Vác, Március 15. tér 8.

www.barangoloteahaz.hu
Vörös Oroszlán Teaház - Debrecen
Vörös Oroszlán Teaház - Debrecen
http://www.teahazdebrecen.hu/

A debreceni Vörös Oroszlán Teaház 2005 ősze óta várja vendégeit a belvárosban, a Bajcsy-Zsilinszky utca mélyén, hogy lélek(sz)építő kikapcsolódást nyújtson mindazoknak, akik át szeretnék adni magukat az évezredes teakultúra élvezetének. A hangulatosan berendezett pincehelyiség stílusában igazodik a pesti testvér-teaházakhoz, mégis egyéni: a hangulatvilágítás, a szeparék, a megtekinthető műalkotások meghitt eleganciával ölelik körbe a letelepedőket.

www.teahazdebrecen.hu
Goloka Teaház - Gyöngyös
Goloka Teaház - Gyöngyös
http://www.golokateahaz.hu/

A Goloka kifejezés a hindu valláshoz kötődik. Jelentése mennyország, a legfelső bolygó, ahol az Istenek laknak. Szeretnénk, ha ezt a mennyei harmóniát érezné miközben a város felett, a tetőtérben, megkóstolja a világ legjelentősebb teatermesztő területeiről származó teakülönlegességeinket. Teaházunkban lehetőséget kínálunk arra, hogy a különleges ízek és dallamok élvezete közben vendégeink lazítsanak, kipihenjék a nap fáradalmait, ugyanakkor testben és lélekben megújuljanak.

www.golokateahaz.hu
Mood Kávé és Teaház - Szolnok
Mood Kávé és Teaház - Szolnok
http://mood.109.hu/

Szolnok főterétől pár méterre található kávéházunk, mely 2006 decembere óta várja Kedves vendégeit. Szolnok, Kossuth út 9.

mood.109.hu
Zöld Teaház - Balatonfüred
Zöld Teaház - Balatonfüred
http://www.zoldteahaz.com/

Balatonfüred festői szépségű falurészében található családi üzemeltetésű, hangulatos teaházban várjuk szeretettel! Nyáron "zöld" teraszon is, egész évben két emeleti teremben élvezheti a meghitt, nyugodt környezet varázsát. Különlegességünk a nagy szálastea választék, melyekből gyümölcsös jegestea koktélokat is készítünk. Finom, olasz pörkölésű arabica kávénk és olasz süteményeink sokak kedvence.

www.zoldteahaz.com
Teaház Hercegszántó
Teaház Hercegszántó
http://www.teahazszanto.com/

A hercegszántói Teaház 1989-ben épült fagyizó-büfé, mely a község központjában helyezkedik el. 2000-ben fejlesztésre került sor, megépítettük 60 férőhelyes zárt kerthelyiségünket, melyet rendezvények szempontjából több funkcióra is tudunk használni. Kerthelyiségünk teljesen külön álló, születésnapokra, céges rendezvényekre, baráti összejövetelekre, előadásokra bérbe vehető. Ha pedig rendezvényre vágyik májustól októberig havonta egy alkalomra várjuk saját szervezésű programjainkkal, melyeket honlapunkon folyamatosan figyelemmel kísérhet.

www.teahazszanto.com
Terra Casa kávéház & teaház - Szombathely
Terra Casa kávéház & teaház - Szombathely
http://www.terracasa.hu/

A Terra Casa kávéház és teaház Szombathely belvárosának közelében kellemes környezetben már 3 éve várja a szálas teák, kávékülönlegességek kedvelőit. A tágas tér, a kellemes színek és fények harmóniája a teázás szerelmeseit is várja. Közel 40 fajta szálas tea és a teázáshoz tartozó kiegészítők - bögrék, kannák, teás készletek - széles kínálatából választhatnak, ajándékozhatnak az ide betérők.

www.terracasa.hu
Carpe Diem Teaház - Debrecen
Carpe Diem Teaház - Debrecen
http://www.teautja.hu/teahaz

Teaházunk eklektikus derűvel köszönt minden betérőt és megpróbálja átadni minden teák neki szánt legjobbikát.

www.teautja.hu
Mandala Teaház - Győr
Mandala Teaház - Győr
http://mandalateahaz.hu/

Hitünk szerint a teázás spirituális dolog. Finom illatok, aromák , és ízek élvezetén felül a Teaház lehetőséget ad arra, hogy egy picit jobban tudjunk figyelni befelé és kifelé egyaránt és egy másik szemszögből ismerjük meg a körülöttünk lévő világot, és benne önmagunkat. 9021 Győr, Sarkantyú köz 7.

mandalateahaz.hu
Tea-Tár teázó Pécs
Tea-Tár teázó Pécs
http://www.tea-tar.hu/

Tea-Tár teázó, 7621 Pécs, Teréz u. 15. Teák és teázáshoz szükséges kellékek.

www.tea-tar.hu
Katica - Balatonkenese
Katica - Balatonkenese
http://www.katicapekseg.hu/

Katica Pékség, Kávé- és Teaház weboldala. 8174 Balatonkenese Fő utca 21.

www.katicapekseg.hu
Mylord Kávé- és Teaház - Zalaegerszeg
Mylord Kávé- és Teaház - Zalaegerszeg
http://www.mylord.hu/

Mylord Kávé- és Teaház - 8900 Zalaegerszeg, Dísz tér 3. Ha fázol, a tea felmelegít. Ha elönt a forróság, felfrissít. Ha levert vagy felvidít, ha izgatott vagy lecsillapít! Gyere el és kapcsolódj ki Nálunk!

www.mylord.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
tea.wyw.hu: Tea katalógus: Tea fajták, teaházak, teázó helyek. A tea története, gyógyteák és webáruházak.
Gyűjteményünkben 218 válogatott tea témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 218 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 5130