Teaház, teázók, teaház Budapest, teázó Budapesten > Tea - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Teaház, teázók, teaház Budapest, teázó Budapesten > 14 weboldal. Kategória leírása: Teaházak, teázók Budapesten, ahol a tea kedvelői ellazulhatnak, felüdülhetnek.
Szponzorált linkek
1000 Tea Szaküzlet és Teázó
http://www.1000tea.hu/

Teázónkban és boltunkban a többször leönthető, kínai és japán minőségi teákon van a hangsúly. Tartunk persze néhány érzéssel ízesített és herbateát (köztük a ma még szinte ismeretlen malotirát), török és arab, masala és yogi teát, pár kiemelkedő ceylonit, indiait (Darjeeling First Flush!), tajvanit és vietnamit is, összesen mintegy 90-100 félét (a szezonális teák miatt ingadozik a szám). Nem kívánunk csalódást okozni senkinek, tehát előre szólunk: semmilyen gyümölcsteát nem tartunk. Közösségünk a tradícióba helyezte bizalmát, nem pedig a vegyipar vívmányaiba. Teázónkat itt találja: 1056 Budapest, Váci u. 65.

1000 Tea Szaküzlet és Teázó
Vörös Oroszlán Teaház
http://www.vorosoroszlanteahaz.hu/

Teaház, kávézó, teabolt és teázási kellékek. Vörös Oroszlán Teaház - Budapest VI. Jókai tér 8.

Vörös Oroszlán Teaház
Potala Teázó, teaház
http://www.potalateapalota.hu/

Teapalota a Potalához - Az első organikus teázó Magyarországon! Budapest, VI. ker., Jókai utca 20. Teázónkban egy professzionális víztisztító rendszer segítségével "igazi" tiszta vizet használunk teáink elkészítéséhez.

Potala Teázó, teaház
Mozaik Teaház és Kávézó
http://www.mozaikteahaz.hu/

A Mozaik Teaház és Kávézó célja, hogy otthon érezd magad. Bárhonnan jössz, bárhová mész. Egy pár perc pihenő. Barátságos, nem zsúfolt, igényes és kellemes. Elvonulhatsz egy védett sarokba, vagy ülhetsz kókuszpárnákon.Ihatsz lótuszvirág zöld teát, vagy friss sütit ehetsz, de bebódulhatsz a perzsa vízipipától is. 1061 Budapest, Király u. 18.

Mozaik Teaház és Kávézó
Darjeeling Teaház
http://www.darjeelingteahaz.hu/

A Darjeeling Teaház nem egy megszokott hely, hanem egy nyugodt kis oázis, a belváros szívében, melyet az indiai kultúra teremtett meg.

Darjeeling Teaház
Teaházak Budapesten és vidéken
http://terebess.hu/keletkultinfo/teahazak.html

Terebess gyűjtemény: Teaházak listája, elérhetőségük Budapesten és vidéken.

Teaházak Budapesten és vidéken
Bigben Teaház
http://www.bigbenteahaz.hu/

Bigben Teaház - 1053 Budapest, Veres Pálné utca 10.

Bigben Teaház
Csészényi Kávézó
http://www.cseszenyi.hu/

Csészényi Kávézó - Budapest, Krisztina krt. 34. Vendégeink több mint 30 féle kávéitalból válogathatnak, valamint jó minőségű, szálas teák sokaságából lehet választani.

Csészényi Kávézó
Hanami Teaház és szaküzlet
http://www.hanami-teahaz.hu/

Hanami Teaház - Teázó és Szaküzlet Budapesten. Teaszobánkban a csendes, nyugodt környezet, a minõségi teázás feltételeinek biztosítására törekszünk, hogy vendégeink csak teájukra, magukra és társukra figyelhessenek

Hanami Teaház és szaküzlet
Farkas Teaház és teakereskedés
http://www.farkasteahaz.hu/

A tea kellemes melegsége a szájban és gyomorban mindenkit elbűvöl és rabul ejt. Az ínycsiklandozó kávé zamata csábít és felüdít. Gazdag szín kavalkádjával egy új világ nyitja meg kapuját, amely elvarázsol. ATeaházunk oázis a rohanó világban.

Farkas Teaház és teakereskedés
Zöld Teknős Barlangja
http://www.zoldteknosbarlangja.hu/

Zöld Teknős Barlangja - Native Teaház. 1066 Budapest, Jókai u. 14. Élvezd a teák csodás ízeit! Lazítsd el magad kellemes környezetben és a gondokat hagyd az ajtón kívül!

Zöld Teknős Barlangja
Somerset Teahouse - Budapest
http://www.tea.hu/uzleteink

Somerset Teahouse - Teázó: 1024 Budapest, Fény u. 1. és 1103 Budapest, Örs Vezér Tere, Árkád Bevásárlóközpont, alsó szint.

Somerset Teahouse - Budapest
Podma Café Teaház és teabolt
http://www.teazo.hu/

Várunk a Podma Caféban, a Nyugatitól 1 percre, a nyugalom szigetén. Teaház és teabolt vagyunk, naponta 08-23 óráig várunk. Ingyenes WiFi és bankkártyás fizetési lehetőség. Az 51 féle különleges teafű mellett a teaivást igazi szertartássá varázsoló kellékeket: Színes, bohókás és elegáns teásdobozokat, bögréket, kannákat, teáskészleteket kínálunk, hogy otthonodban is élvezhesd a teázás megnyugtató, frissítő, lélekderítő hatását.

Podma Café Teaház és teabolt
Café Shambala
http://www.cafeshambala.hu/

Café Shambala - Nálunk a tea-, a kávé- és a kézműves csokoládékultúra hívei egy helyen hódolhatnak szenvedélyüknek. 1114 Budapest Villányi út 12.

Café Shambala
Hirdetések
Oldal leírása
tea.wyw.hu: Tea katalógus: Tea fajták, teaházak, teázó helyek. A tea története, gyógyteák és webáruházak.
Gyűjteményünkben 223 válogatott tea témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 223 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 5293